CEAI GLICONORM-GAVRA
Supliment alimentar
Greutate netă 200g
Ingrediente: parti aeriene de Troscot (Polygonum aviculare) 10% frunze de Fasole
(Phaseolus vulgaris) 8% frunze de Dud-Alb (Morus alba) 8%, parti aeriene de Cicoare Cichorium intybus) 8% frunze de Nuc (Juglans regia) 8% parti aeriene de Trei- frati-patan (Viola tricolor) 8% radacina de Brusture (Arctium lappa) 8%, fructe de lemupar Juniperus communis) 8% frunze de Anghinare (Cynara scolymus) 8% frunze de Afin (Vaccinium myrtillus) 8% fructe de Afin (Vaccinium myrtillus) 2%
Mod de preparare: se face o infuzie din 2 linguri mari de plante la 500 ml de apa, cand apa da in clocot se pun plantele. Se fierbe cu vasul acoperit 2-3 minute, dupa care se lasa la racit 15-20 minute.
Doza recomandata pentru consumul zilnic:
Se bea dupa caz glicemic pana la 150 -o cana de ceai pe zi, dimineata
- glicemic de la 150 la 250-doua cani de ceai pe zi, una dimineata si una seara
- glicemie peste 250-trei sau patru cani pe zi Actiune: Vaccinium myrtillus contribuie la metabolismul glucidic, lipidic si proteic normal; Morus alba poate contribui la mentinerea echilibrului metabolismuluui carbohidratilor; Arctium lappa ajuta la mentinerea nivelului normal al glucozei sanguine: Juniperus communis metabolismul carbohidratilor si al grasimilor. Regim alimentar: in timpul curei cu acest ceai se recomanda:
- a se evita alimentele care contin amidon sau zahar a se consuma cat mai multe verdeturi
- a se respecta ritmicitatea si fractionarea zilnica a alimentatiei
Atentionari: Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sănătos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul lunii mentionate pe ambalaj.
A se pastra la temperatura camerei ferit de lumina directa a soarelui, in ambalajul original
Produs notificat la SNPMAPS NR. 13128/2019.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.